mynewspapers.net

Hur man skriver en 50-årsdagen Toast

Hur man skriver en 50-årsdagen Toast


När människor är tillsammans i 50 år, förtjänar de en typ, passionerad skål för deras kärlek. Skriva en skål för ett gift par erbjuder en möjlighet att reflektera över parets liv tillsammans, deras inverkan på din och hur deras förhållande har vuxit genom åren. Ett årsjubileum efterlyser en skål som är personlig, engagerande och meningsfull. Skriva en toast är inte svårt när du komma ihåg att vara ärlig och naturliga i ert tal.

Instruktioner

• Göra en lista över speciella minnen och erfarenheter du har haft med paret. Skriv ner några fall när du haft tid med dem. Lista alla resor, fester och stora händelser som du har delat med sig. På samma sätt försöker komma ihåg de små saker som du gjort med dem: enkla familjens mat, en gripande konversation eller en tid de hjälpt dig, säga, få fart på din bil. Dessa särskilda fall gör din toast som sticker ut.

• Slipa på dessa stunder och tänka på vad de gjorde du känner paret. Enligt särskilda tal, borde du skriva om vem de är, samtidigt gratulera dem till deras årsdag. Ta en närmare titt på vilka de är som människor: är de, till exempel, generöst, medkännande och ägnas åt varandra? Tänk på de viktiga saker som gör deras förhållande som sticker ut. Nästa, titta på hur deras personligheter påverkade några av de erfarenheter du har haft med dem. Markera en instans eller två där du såg deras personligheter på spel när du var tillsammans. Till exempel om du gick på en campingtur med paret och vandrade till toppen av berget, de båda delar deras mat med dig? Fundera på hur deras generositet gör dem bra för varandra och hur de positivt påverka människor omkring dem.

• Börja skriva ditt tal naturligtvis utnyttja de idéer som du funderat på förhand. Toast bör skrivas colloquially och naturligtvis, eftersom du troligen kommer att tala högt. Börja med att introducera dig till publiken och att låta folk veta hur du har träffat paret och hur länge du har känt dem. Sedan, diskutera en upplevelse du har haft med dem, som den hypotetiska campingtur. Fokusera på hur du känner dig runt dem, hur de agerar mot varandra och varför du tror att de gör ett bra par. Fokusera på positiva saker och låt din personlighet lysa igenom. Vara rolig, ärlig och gratulationer.