mynewspapers.net

Hur man skriver att mildra en trafik biljettFå en trafik biljett är en irriterande, pinsam upplevelse. Gillar ingen att få drog över i trafiken och att behöva ta itu med biljetten efteråt kan vara stressande och dyrt. Skriva ett brev för att mildra en trafik biljett när du betalar dina böter kanske övertala den trafik domaren att återbetala en del av dina pengar.

Instruktioner

• Skriv väsentlig information. Starta ditt brev genom att skriva datum, din returadress namn och adress till mottagaren. Skriv en ämnesrad som innehåller citat nummer din trafik biljett och det datum du fick biljetten. Lägg till en mening som förklarar att du skriver att tillhandahålla ytterligare information om brottet.

• Förklara varför domaren bör ge dig en paus. Var du distraherad av en annan förare oberäkneligt beteende? Har du förlorar kontroll eftersom du vinglade för att undvika ett vilt djur? Var du sjuk eller lider av ett tillfälligt fysiska problem som du sedan återhämtat sig? Undvik att beskriva omständigheter som kan reflektera dåligt på dig, som talar om domaren som du pratade på din mobiltelefon när du fick den trafik biljetten eller som du äta, dricka eller sätta på make-up.

• Be domaren att nedsätta böterna för din trafik biljett, ansluter den förmildrande omständighet som du berättade för domaren om beteende som du var biljett. Skriva något som "Eftersom jag var tvungen att byta fil för att undvika att träffa katten, skulle du vänligen minska mina böter" eller "Jag bör dras de högsta böter eftersom rösterna på mitt ben höll mig från att tillämpa bromsarna."

• Tacka domaren för hennes tid och skriva ditt namn till punkt och pricka. Inkludera en check eller postanvisning för hela beloppet för din fina; om domaren beslutar du har rätt till en begränsning rabatt, skickar domstolspersonalen en återbetalning kontroll.