mynewspapers.net

Hur man skissa för arkitekturArkitekter måste vissa verktyg för att skissa byggnader som t och kompasser. Skissa för arkitekturen tar tid, liksom erfarenhet i ritningen. Skisser som du kommer att göra är renderingar av framtida projekt. Förutom skissa med pennor och andra verktyg, kan du använda ett datorprogram för att skissa för arkitektur. Ett datorprogram ger en perfekt återgivning av ditt arkitektoniska projekt.

Instruktioner

• Samla dina verktyg för detta projekt. Du bör ha ritning papper, en kompass, en tacksam och en penna. Du kan köpa dessa objekt i din närmaste konst leverans butik.

• Använd tacksam för att skapa raka linjer. Tacksam är i form av en "T." Det finns en linjal på verktyget som gör det möjligt att mäta de rader som du skapar. Detta verktyg är perfekt om du ritar skisser av byggnader med raka linjer.

• Använd kompassen för att skapa cirklar inom din skiss. Du kan skapa olika storlekar av cirklar med en kompass. Oscar Schutte Teal, författare till "Hur till göra arkitektoniska Drawing," påstår att standard kompasser kan skapa cirklar med radier upp till 14 inches. En balk kompass kan skapa större cirklar. Kompassen har en urtavla på den sida som du kan öppna bredare kompassen. Tryck på nålen på kompassen försiktigt in papperet och spåra en cirkel med en blyertspenna fäst.

• Använd programvara skapa arkitektoniska skisser. Program som Chief Architect, MacDraft Pro och Revit Architecture kan du skapa skisser. Dessa är idealiska för någon som inte är bäst på ritningen. Dator programvaran innehåller verktyg som tillåter dig att skapa perfekta ritningar av byggnader.