mynewspapers.net

Hur man skissa en indisk brudklänningIndisk brud klänningar, även kallad bröllop Šariš, är lyxiga och utsmyckade, med massor av beading och broderier. Till skillnad från västra bröllop traditioner behöver en indisk brudklänning inte vara vit. Indisk brud-kappor är i själva verket oftast förtjusande röda, ljusa blå och glittrande guld. En indisk brudklänning traditionellt består av tre delar: överst, lång kjol och sjalen som är draperad över ena axeln.

Instruktioner

• Skiss en grundläggande kvinnliga siluett med en penna för att fungera som din mall. Dra bålen, men i stället för detailing benen, dra en lång monterade kjol med en lätt utflytning längst ned. Rita benen kommer störa Detaljer av kjol du har till skiss senare.

• Välj två kompletterande färgade pennor att rita brudklänning. Indisk brud-kappor innehåller vanligen två huvudsakliga färger--en ljus och en ljus. Rött och silver, blått och guld, och magenta och vit är några populära kombinationer, men väljer de två färgerna som tilltalar dig.

• Skiss toppen av den indiska brudklänning. Toppar kan vara ärmlös, cap ärm eller tre-inkvartera-ärm. Halsringningen är vanligtvis en v-ringning eller ett scoop-hals. Mellangärdet är ofta något utsatt. Välja en ärm och urringning kombination du vill, och dra den till den kvinnliga siluetten.

• Skiss detaljer på silhuetten av kjolen och toppen. Skildra fina profilering eller broderi med metalliska eller glitter pennor. Metalliska pennor är bra för silkeslen eller glittrig tråd. Glitter pennor är idealiska för glänsande paljetter och strass. Indisk brud-kappor har ekologiska och arabesque mönster som virvlar, spiraler, loopar, cirklar, mandel former, stjärnor, och blad och blommor. Välj en design för att skissa i ett upprepande mönster på toppen och kjolen. Fyll i klänningen runt Detaljer huvudsakliga färg.

• Skiss sjalen draperad över ena axeln eller bakom kroppen. Sjalen är en lång, rektangulär bit tyg i samma färger som topp och kjol.