mynewspapers.net

Hur man skissa en bröllopsklänning

Hur man skissa en bröllopsklänning


En bröllopsklänning är en symbol för en dröm som många kvinnor har haft sedan barnsben--deras perfekt bröllopsdag--vilket innebär att den behöver för att leva upp till fantasin som möjligt. Om du skissa klänningen för dig själv eller någon annan, finns det sannolikt inställningar redan i åtanke, inklusive formen klänning, färg, typ av urringning och längd. Att veta hur man skissa en brudklänning kan anpassa det beroende på bilden bride-to-be redan har.

Instruktioner

• Skiss en grundläggande beskrivning av den kvinnliga formen på vitt papper när du använder en nummer två penna. Rita lätt så kan du radera eventuella misstag senare. Gör konturerna likna den bruden-till-vara är form, men det finns ingen anledning att göra skissen detaljerad, så det är bara en grundläggande modell för klänningen. Rita en oval för huvudet i topp centrum av papper, sedan gå vidare till nacke och axlar. Rita armar och händer hänger ner men vinklade från kroppen. Nästa, skiss torso, byst, midja och höfter. Dra slut ben och fötter, noga med att se till att formuläret "ständiga" med benen något isär och hennes fötter är ungefär en tum från varandra.

• Besluta om en klänning form innan skissa. De typiska bröllop klänning stilarna är sjöjungfrun, a-linje, bollen klänning, slida och empire midja; alla kan eller inte kan ha remmar, men vart har i huvudsak samma övre halvan. Form av en sjöjungfru klänning följer kurvorna för en kropp och går i midjan, ut på höfterna, på knäna och flyter sedan ut mot fötterna. En a-linje klänning har fått sitt namn eftersom tyget går i midjan och fortsätter för att flöda ut bredare tills den når fötter. nederkant hälften av klänningen bildar en "formen". Den boll klänningen liknar en a-linje klänning, men är hårdare på toppen, som nästan liknar en tvådelad klänning. Istället för att gå i i midjan och flyter ut, längst ner hälften av klänningen börjar i midjan och går ner till fötterna i en bred bell form. En slida bröllopsklänning kurvor i något på sidorna precis under bysten och följer kurvorna i höfterna men går rakt ner. En empire midja klänning också kurvor i något precis under bysten, men istället för att gå rakt ner som slida klänningen, den har en lätt utflytning till det som startar vid höfterna. Klänningen som går med nästan alla kroppstyper är en a-linje klänning som framhäver positiva och döljer många potentiella brister.

• Rita en ljus penna kontur av Rekommenderad utformar av bröllopsklänning till formuläret. Bröllopsklänningar är stereotypt lång, kan du skissa det valfri längd. De flesta av klänningarna har inte ärmar, men det är också ett alternativ att överväga. Rita en urringning, några av de mer populära alternativ är axelband, Axelbandslös, älskling, scoop neck eller en fyrkantig hals, alla har tyget i den övre halvan av klänningen börjar precis ovanför bysten.

• Rita hår på huvudet, sedan skissa slöja över den. Om du inte är säker på frisyren, därefter utarbeta håret. Du kan alltid lägga till hår om bride-to-be föredrar att se hur det skulle se ut om hon bar håret, men det är mycket svårare att radera håret en gång det inledningsvis dras in.

• Skiss utsmyckningar och detaljer på klänningen. Till exempel rita crystal beading på den övre halvan av klänningen eller spets detalj på botten. Om klänningen har ett tåg, dra det kommer ut bakom bruden och flyter på marken vid sidan av henne att visa den fulla effekten av klänningen. För klänningar med mer avancerade bottnar, som a-linje eller bollen klänning stilar, lägga till extra skuggning på sidorna av midsection i klänning stil Visa bantning effekt av klänningen på midjan.

• Radera riktlinjer att avslöja den färdiga skissen. Till exempel radera benen och fodrar av bysten och mjuka upp raden av hakan. Kontrollera att alla linjer är perfekta och radera eventuella misstag. Mörkare de sista raderna, till exempel de som beskriver klänningen och de som visar utsmyckningar.