mynewspapers.net

Hur man skickar vård paket till militären

Hur man skickar vård paket till militären


Få saker är mer upplyftande och tillfredsställande än att skicka vård paket till militära trupper utomlands. Militära vård paket göra soldaternas liv lite enklare och roligare. Att veta hur man korrekt skicka en vård paket till militären är ett måste om du vill inspirera och göra en positiv inverkan på en aktiv soldat i militären.

Instruktioner

• Samla alla lämpliga objekt. Livsmedel, hygienartiklar och många andra diverse objekt kan placeras i vård paket. Du kan hitta en fullständig förteckning över lämpliga objekt att placera i vård paket genom att besöka anta en pluton webbplats.

• Placera alla mat och personlig vård objekt som utgör en risk av läckande eller smältning i enskilda plastpåsar. Om inte korrekt säckar och förseglade, objekt som är känsliga för smältning eller läcker kan skada eller förstöra andra objekt i vård paket.

• Noggrant placera objekten i en robust, normalstora frakt låda. Enligt Operation militär stolthet bör rutan ren och fri från kommersiella märken. Även bör vikten på rutan efter objekt är placerade säkert inuti, inte vara mer än 31,8 kg. Fyll allt extra utrymme i rutan med bubbelplast eller skrynkliga tidning att förhindra skador på artiklarna under transport.

• Säker rutan genom att dubbla tejpa alla sidor och hörn med en stark förpacknings- eller frakt band. Om rutan inte är säkert, kan objekt inuti paketet med omsorg skadas eller till och med förlorat till följd.

• Skriv mottagarens namn och militära adress försiktigt på rutan.

• Ta vård paket till ditt lokala postkontor och fylla i ett formulär för tullen. Enligt Adopt en pluton, måste alla paket skickas till militära adresser innehåller tullens form. Tullens form krävs så anpassade myndigheter kan rensa paketet för hänrycka in i landet. Du kan välja att skicka vård paket med prioritet post, postpaket eller platt brevlåda.