mynewspapers.net

Hur man skickar SMS födelsedag önskemål

Hur man skickar SMS födelsedag önskemål


Skicka ett SMS-meddelande som önskar någon glad födelsedag är en omedelbar och bekvämt sätt att låta en person vet du tänker på dem. Om du har glömt att köpa ett kort eller en gåva men äger en mobiltelefon, kan du fortfarande skicka din kärlek. Alla gillar att få ett omtänksamt SMS från tid till annan, så lägga lite möda på vad du vill säga. Födelsedag SMS-meddelanden kan tas emot under hela dagen så även om du en kom ihåg en födelsedag midafternoon, ta dig tid att skicka ett snabbt SMS som den mottagande Grattis på födelsedagen.

Instruktioner

• Öppna dina kontakter och välj den person du vill skicka ett SMS till. Tryck på alternativet "Skicka meddelande" att börja ditt SMS. Alternativt, om du nyligen fått ett SMS från personen, klicka på "svara" på ett tidigare meddelande.

• Bestäm vilken typ av födelsedag önskar du vill skicka dem. En snabb "happy birthday" kan räcka för en arbetskamrat men inte för en förälder eller partner som du har glömt att köpa ett kort.

• Skriv ditt meddelande. Försöka göra det personliga. Om de har en fest senare på kvällen berätta för dem att ha en bra tid eller som ser du fram emot att se dem ikväll.

• Titta i gamla hälsningar kort för inspiration om du kämpar med vad jag ska skriva. Du kan hitta en gammal dikt som du vill skicka in ett SMS. Du kan också utforma egna kort dikt som den mottagande Grattis på födelsedagen.

• Klicka på "Infoga" för att lägga till en bild eller fotografi. Har du bilder på din mobiltelefon, skicka en födelsedag kaka eller partiet hatt. Alternativt kan du ha en gammal födelsedag fotografi eller relaterade bild som du vill skicka tillsammans med texten.

• Kontrollera ditt textmeddelande för att se om stavningen är korrekt och du är nöjd med vad den säger. SMS-meddelanden kan ibland tolkas annorlunda eftersom du inte kan höra känslor i avsändarens röst, så det är alltid bra att dubbelkolla vad du har skrivit.

• Klicka skicka. Ditt SMS bör nå mottagarnas mobiltelefon omedelbart.