mynewspapers.net

Hur man skickar presenter samma dag

Hur man skickar presenter samma dag


Leverans samma dag är inte reserverat för blommor och presentkorgar längre. Same FedEx-Day leverans erbjuder dig chansen att handla för perfekt present, sända med posten den och få den levererad inom timmar. FedEx kommer även paketet din gåva. Om din knastrade under tid, skicka samma gåvor dag är en tidsbesparande, men dyr, lösning med Same FedEx-Day leverans.

Instruktioner

• Linda din gåva i omärkta omslagspapper, att se till att inte lämna några andra fraktetiketter eller skriva. Om du har verkligen ont om tid, erbjuder FedEx paketering för att passa dina behov. Om du har en udda-formade eller skör gåva, har FedEx frakt material som passar din gåva specifikt.

• Huvud på din närmaste FedEx som du hittar genom att besöka webbplatsen FedEx. Gå till butik, skriv in ditt postnummer och en lista över butiker närmaste du kommer att bli tillgängliga. Vara medveten om det finns olika typer av FedEx butiker som erbjuder olika tjänster. Försök att hitta en bemannad plats som är en auktoriserad ShipCenter och en som har andra tjänster som du kan kräva, såsom tjänster, leveranser eller ens ett 24-timmars läge.

• Komma till FedEx arbetsplats med din gåva i handen. Tillåta FedEx agenten hjälper dig med det nödvändiga pappersarbetet som behövs för att skicka din gåva samma dag. Fylla i papperna levereras.

• Ge gåvan och avslutade pappersarbete till agenten. Om det finns eventuella förpackningar som krävs, kan agenten att hjälpa dig. Agenten sedan väga ditt paket och beräkna din fraktkostnad. Tänk på att skicka en gåva samma dag kommer att vara dyr. Denna typ av sjöfart vanligtvis omfattar flyg med nästa tillgängliga flyg. Göra din betalning med kontanter, bankkort eller kreditkort.