mynewspapers.net

Hur man skickar ett Test Fax gratis

Hur man skickar ett Test Fax gratis


För att säkerställa korrekt installation av en ny fax, är det bra att skicka ett test-fax. Du kan välja att skicka en till en vän eller familjemedlem, men det finns en nominell avgift. Om du söker online, finns det flera gratis test faxtjänster med företag som freefax.com eller efax.com. Detta kan du testa funktionaliteten i den nya faxmaskinen utan att bry sig kontakterna privat eller arbete.

Instruktioner

• Registrera dig för en av de gratis fax tjänsterna tillgängliga på Internet. Det finns flera, så titta på vad varje företag erbjuder och hur lång tid det tar att informera dig om faxet gick igenom lyckat.

• Skriva eller skriva ut en testsida fax. Sätta maskinskriven skrift, är en bild och handskrift se till alla former av skriftlig kommunikation skickade och mottagna klart.

• Sätta dina fax i fodret och inkommande faxnummer. Faxet skickas sedan till din e-post att visa kvaliteten på sökningen faxen produceras.

• Se över faxet och identifiera eventuella områden som måste förbättras. Skriftliga texten kanske inte visar såväl som den maskinskriven texten. I det här fallet skulle du behöva mörkare inställningarna för att kontrollera att allt du faxa är lättläst och tydlig på mottagarens slut.

• Fortsätta att justera dina inställningar tills du får en kopia av faxet i Inkorgen som uppfyller dina krav.