mynewspapers.net

Hur man skickar ett husdjur katt

Hur man skickar ett husdjur katt


När det gäller tid för ett drag eller en förlängd semester, kanske du undrar vad jag ska göra med din katt. Lämnar en sällskapsdjur bakom visar sig vara för svårt för många sällskapsdjur egendomsrätt. Alternativet att skicka ut din katt till resmålet blir i stället en mer tilltalande lösning. Även sjöfarten saker som bagage och paket är en lätt venture, kräver frakt husdjur mycket mer planering och vård. Sällskapsdjur omlokalisering kan göras via flygresor, med vissa flygbolag erbjuder antingen stuga eller cargo frakt. Tredje part avlastare även hantera sällskapsdjur frakt.

Instruktioner

• Kontrollera flygbolagets eller sällskapsdjur avsändarens katt-leveransvillkor. Företaget får väcka frakt bestämmelser om husdjur, som kräver lådor av en viss storlek; mat och vatten fat; särskilda klistermärken som visar levande djur inom lådan; och andra flygbolag-specifika krav. Delta Airlines, United Airlines, American Airlines och flera andra fartyget husdjur mot en avgift, som ofta beror på vikten på din katt i kombination med vikten på frakt spjällådan.

• Ringa flygbolaget eller katt avsändaren och schemalägga ett leveransdatum för din katt. Uppmanas du att vikten på din katt, storleken på lådan och namnen på de personer föll bort och plocka upp ditt husdjur vid ankomsten. Har denna information till hands för att ringa samtal gå smidigt.

• Tillåt din katt att bekanta sig med frakt lådan. Detta kommer att hålla din katt nerver i schack på dagen för den stora flytten. Sitter lådan på golvet och låta din katt att ströva omkring och från det, luktar det och sova i den. Du kanske vill sätta några godsaker i den så att din katt associates lådan med mat.

• Skaffa hälsocertifikat och, om nödvändigt, vaccination uppdateringar för din katt. Hälsointyget skall vara inom 10 dagar efter din katts avgång. Hälsocertifikat kan erhållas från veterinärer och tjänar till att kontrollera att din katt är frisk nog att resa. Du behöver också vaccination poster om din katt är uppdaterad om skott. Om det inte är aktuella på vaccinationer, kommer att det behöva vaccineras.

• Ta din katt till sitt resmål i minst en timme före avgångstid. Den här kan flygbolaget att väga och ordentligt lagra din katt. Om du använder en tredje part sällskapsdjur avlastare, kan företaget plocka din sällskapsdjur upp istället du föll det bort. Med flygresor betalar du när du kontrollerar din katt i, baserat på den sammanlagda vikten av katten och transportören. Tredje part avlastare avgift ofta en platt baserat på sällskapsdjur typ och längd på resor.