mynewspapers.net

Hur man skickar en Samsung telefonbok Via Bluetooth

Hur man skickar en Samsung telefonbok Via Bluetooth


Bluetooth är en öppen trådlös teknik som utformats för att skicka information över korta avstånd. Många mobiltelefoner nu har Bluetooth-funktion att skicka foton och musikfiler och använda trådlösa headset. På Samsungtelefoner med Bluetooth-funktion är det möjligt att skicka telefonnummer eller till och med hela adressböcker, som möjliggör en enkel överföring av tal mellan telefoner.

Instruktioner

• Slå på Bluetooth på båda enheterna. Navigera genom alternativmenyn och se till att Bluetooth-funktion är aktiverad på och "Upptäckbart." Med givaren telefonen, söka efter andra enheter och följ den på skärmen för hur du parkopplar de enheter, så att en Bluetooth-anslutning.

• Navigera i telefonlistan i Samsung telefon. Välj i kontaktlistan och lyfta fram någon kontakt. Klicka på kontakten som ska visa sin information.

• Klicka på knappen "Alternativ" (platsen kan variera på Samsung pekskärm och knappsats telefoner). Markera "Skicka namn kort." Klicka på "Via Bluetooth." I kontaktlistan visas. Markera rutan "Markera alla". Välj "Gjort."

• Välj mottagare telefonen från enhetslistan. Kontakterna kommer då att överförda en efter en. Klicka på "Ja" efter varje kontakt skickas till öppna Bluetooth-anslutningen och skicka den nästa kontakten.