mynewspapers.net

Hur man skickar en förgänglig paketet med svalkande Gel

Hur man skickar en förgänglig paketet med svalkande Gel


Skicka ett college vård paket eller en presentförpackning av semester behandlar till vänner eller familj ofta kräver användning av ett kylsystem att hålla färskvaror på en säker temperatur. Gel förpackningar, som är gjorda av en speciell polymer gel, kommer vid rumstemperatur. Efter placering i frysen, gelen blir fryst ännu fortfarande är följsamma, erbjuder en mångsidig alternativ för att hålla dina färskvaror cool vid transport.

Instruktioner

• Köp gel förpackningar på din lokala livsmedelsbutik eller kemist och placera i frysen.

• Placera en fryst gel pack på botten av en korrugerad kartong som är något större än de artiklar du levererar. Placera ömtåliga objekt av top gel Pack, sedan placera ytterligare förpackningar längs sidorna och topp.

• Stäng rutan och försegla det med förpackningstejpen. Linda rutan i två lager i brunt papper. Använda en permanent spritpenna för att märka rutan tydligt, att se till att adressen är klar. Skriv "Hålla kyld" på utsidan av lådan.

• Skicka paketet med skyndsam sjöfarten, helst över natten, och inte över en helg. Avisera mottagaren att du har skickat paketet så att de räknar leveransen och lämna inte paketet utan uppsikt.