mynewspapers.net

Hur man skickar choklad jordgubbar

Hur man skickar choklad jordgubbar


Choklad täckt jordgubbar är en härlig gåva och perfekt för alla tillfällen. Många online florister och gourmet choklad leverantörer ger leverans av choklad jordgubbar. Flera online-handlare erbjuder ett utbud av choklad jordgubbar inklusive vit choklad doppade jordgubbar, mjölk choklad doppade jordgubbar och mutter-täckt choklad jordgubbar. Ofta kan du välja att ha jordgubbar gift-wrapped eller skickas i en speciell låda med ett kort.

Instruktioner

• Plocka en gourmet chocolatier eller en florist. Om du vill skicka en mängd choklad jordgubbar, plocka en chocolatier eller florist med ett bra utbud. Vanligtvis kommer order av choklad jordgubbar av dussin eller halv dussin, så bör du bestämma hur mycket du vill skicka. Om du vill ha jordgubbar placeras i en särskild låda, gift-wrapped eller skickas med en kort, välja ett företag som tillhandahåller dessa tjänster.

• Kontrollera florist eller chocolatier kan skicka jordgubbar till önskad plats. Många nätföretag med choklad jordgubbar leveranstjänster levererar över hela landet. Var noga med den som du väljer erbjuder leverans till din valda adress.

• Tänk på att choklad jordgubbar kan smälta. Om du skickar choklad jordgubbar på sommaren eller till en varm plats, se till florist eller chocolatier kan försäkra att jordgubbarna inte anländer smält. Notera hur jordgubbarna kommer att levereras och om de kylda eller packat i is. Hålla i åtanke att många nätföretag erbjuder över natten eller leverans nästa dag.