mynewspapers.net

Hur man skicka låtar till musikförlagLåtskrivare och musikproducenter som strävar efter att arbeta professionellt inom musikindustrin ska skicka sina låtar till etablerade musikförlag ger deras arbete chansen att höras och potentiellt köps för att användas av professionella konstnärer. Hur man skicka låtar till musikförlag kraftigt beror på företag kraven som varje kan skilja sig åt. I de flesta fall Skicka endast en CD med låtar är inte tillräckligt. Du måste förbereda en komplett låt paketet som innehåller låtar på CD, lyric lakan till dessa låtar och dina kontaktuppgifter i form av ett visitkort.

Instruktioner

• Copyright materialet du planerar att paketera och skicka till musikförlag. När du har skickat i ditt paket, kommer du inte få det tillbaka från företaget. Det finns också risken att få ditt arbete används utan ditt medgivande. Copyrighting ditt material är inte en garanti för att ditt arbete inte kommer att vara stulen, tjänar det du i en domstol i händelse av att det är. Skicka inte din låt paketet till musikförlag tills du har fått din upphovsrätt registrering från den amerikanska Copyright office.

• Skapa lyric lakan för varje låt du planerar att ta i för att skicka till musikförlag. Nästan alla musikförlag kräver lyric lakan att följa det lyssnande låtar att noggrant granska och bedöma om texterna är lämpliga för vad de söker. Om en CD skickas utan lyric lakan till ett musikförlag som kräver dem, får CD inte höras. En formell lyriska blad innehåller låttitel, författarens namn, författare kontaktinformation, Sångtexter och copyrightinformationen.

• Forskning krav, låten stil behov, och korrekt namn och adress att skicka ditt paket till varje musik förläggare du är intresserad skicka låtar till. Vissa musikförlag kräver minimi- och maximumvärden låtar på varje låt paketet post. Mängden låtar som krävs kan variera från två till fem låtar. Det är viktigt att veta stil med låtar musikutgivare är ute efter. Du vill inte skicka en låt paketet av heavy metal låtar till publisher söker countrymusik. Vara säker på dina låtar faller under genren av konstnärer musikförlag söker efter.

• Innehåller alla dina kontaktuppgifter i form av ett visitkort för musikförlag att nå dig om de behöver dig. Du kan inte höra tillbaka från musikförlag efter att skicka ditt paket om de vill använda dina låtar eller är intresserade av att höra mer musik från dig. Ett visitkort med din kontaktinformation marknadsföra dina tjänster kommer att fastställa en nivå av professionalism på din låt paketet. Din sång är det första intrycket du kommer att göra att musikförlag. Ha detta i åtanke när du förbereder att skicka ditt paket.