mynewspapers.net

Hur man skär vinyl rulle nyanser

Hur man skär vinyl rulle nyanser


Vinyl rulle nyanser är bara en av många skugga alternativ som är tillgängliga för heminstallation. Dessa nyanser, kallas även rullgardiner, blockera ut ljus i ett rum och har en enklare utseende än andra typer av persienner. Rulle nyanser kan användas ensam eller tillsammans med fönsterbehandlingar. Eftersom vinyl nyanser inte är specialanpassade monteras, kan du behöva skära dem före installationen.

Instruktioner

• Köpa en uppsättning av vinyl rulle nyanser från en lokal butik. Välj en färg som passar Rummets inredning och atmosfär.

• Mäta fönstret med hjälp av ett måttband. Håll ena änden av måttbandet överst i fönstret. Mäta nedåt till önskad längd på skuggan. Lägga till ytterligare två till tre inches i längd att förhindra misstag när du klipper.

• Rulla i skuggan på ett bord eller annan plan yta. Ta bort trä eller plast pluggen längst ner i skuggan.

• Placera måttbandet i centrum av skuggan. Mät ut längd du vill skugga, börjar längst upp och arbetar nedåt. Dra en kort, tunn linje längst ner på måttbandet. Mäta på samma sätt längs de högra och vänstra kanterna av skugga. Placera en linjal längst ner i skuggan och justera den med tre rader redan dragit. Dra en enda rak linje över, med en blyertspenna.

• Åtgärden en gång med måttbandet se till rätt längd. Skär längs linjen med en sax. Skär långsamt för att undvika misstag eller taggiga linjer.

• Vänd skugga så att det är nedåt. Placera en bit dubbelhäftande tejp längs kanten som var bara klippa. Vik tyget över och tryck ner fast på bandet. Sätt tillbaka pluggen och installera mörkarna i fönstret.