mynewspapers.net

Hur man skär Prop Slots i en Spinner på en modell RC plan

Hur man skär Prop Slots i en Spinner på en modell RC plan


Gas och nitro-drivna radiostyrda flygplan använder propellrar för att få dragkraft när flygplanet är i luften. Dessa propellrar ge också planet ett realistiskt utseende. För att hålla propellern på näsan av planet, används en spinnare. Propellern är monterad direkt på planet och spinner sätts över den. Montera korrekt, måste spinner ha slots skuren i basen av det att sticka ut genom propellern.

Instruktioner

• Placera propellern på baksidan plattan och rada upp dem så att bulten glider genom centrum. Gänga muttern på bulten och dra åt den för hand. Detta kommer att hålla propellern stabilt på plats när du mäter den.

• Använd linjalen för att mäta storleken på propellern från toppen (utanför ansikte) ner. Överföra huvudsakliga form och storlek till papper, skissa dem med penna. Du måste skapa en stencil som kommer att placeras på ratten och klipp ut.

• Klipp designen ut med X-acto kniven och placera den över propeller och baksidan plattan. Om det är för liten, skiva lite mer av designen ut. Det bör finnas några millimeter av utrymme mellan de två, men inte så mycket att propellern kommer av spinner när den är i rörelse.

• Tejpa stencilen ifyllda papper till basen på ratten. Placera bandet på tre sidor: upp, vänster och höger. Spåra stencilen till ratten med markören, och sedan ta bort den och upprepa på andra sidan.

• Klipp ut dekorerade formar med en dremel. Slät bort några vassa kanter med sandpapper, då testet passar det på propeller och baksidan plattan att se till att den passar korrekt. Om någon finjustering behövs, använda filen hand för att nagga illasittande områdena.