mynewspapers.net

Hur man skär polykarbonat växthus plast

Hur man skär polykarbonat växthus plast


Polykarbonatplast används för växthus är långa, tunna lager av halvflexibla plast som omfattar växthusgaser yttre skal. Detta lakan är extremt tålig samtidigt tillåta tillräcklig solen penetration in i växthuset. Den tillverkas i antingen stora ark eller som en enda rulle; När man sätter ihop växthuset, är plasten skuren i rätt dimensioner och sedan anbringas på växthuset ramen.

Instruktioner

• Bestämma måtten på växthuset ramen. Placera ena änden av ett måttband högst upp på taket och utöka den andra änden ner mot kanten av taklinjen att bestämma hur länge varje plast blad bör vara. Om taket är rundade, Följ taket stöd hängslen för att få en exakt mätning, sedan mäta från toppen av växthusgaser väggen till marken för att bestämma hur länge varje plast vägg blad bör vara.

• Låg polykarbonat ark eller rulle på en plan yta och Använd ett måttband och penna för att rita skära linjen på plasten.

• Installera ett ihåligt marken blad med 10 till 12 fina tänder per tum till en cirkelsåg. En hårdmetallspets såg bladet är också godtagbar.

• Slå på sågen och skära igenom polykarbonatplast av längs med den penna som togs tidigare. Använd alltid skyddsglasögon och en mask när du klipper plast för att skydda mot skador från plast partiklar och damm.