mynewspapers.net

Hur man skär lila blommor

Hur man skär lila blommor


En av de sötaste fördelarna med växande lila buskar i ett hem landskap kan vara de stora buntarna med ljuslila blommor en trädgårdsmästare kan skära varje vår när syrener är i full blom. Med sin berusande doft och vackra lila eller vita färg, kan lila blommor fylla ett helt rum med härlig doft av våren. Head ut till trädgården med din sekatörer i hand för att skära ljuslila blommor att få inne i huset.

Instruktioner

• Titta på lila buskarna så du ser när blommorna börja öppna. En idealisk tid för klippning av ljuslila blommor är när blommorna bara börjar öppna på grenarna.

• Avskurna grenar med sekatörer på cirka 4 till 5 inches under de understa blommorna. Placera varje blommande gren i hinken. Sprida ut din skära att minimera kala fläckar i buskarna. Detta kommer att hålla din syrener ser vackra som de fortsätter att växa. Fortsätt minska tills du har så många grenar full av blommor som du önskar.

• Ta syrener inuti och placera blommor på en räknare. Klipp bort små stjälkar och blad från botten hälften av stjälkarna så att bladen inte under vattnet i vasen.

• Fylla vasen med kallt vatten och placera de lila stjälkarna i vattnet. Se till att varje stam ligger under vattenytan. Ordna blommorna i vasen så de gör en tilltalande display.

• Placera vasen i ett inomhus läge från värmekällor och direkt solljus. Fylla vasen med färskt vatten varannan dag.