mynewspapers.net

Hur man skär kex Slots

Hur man skär kex Slots


Kakor är små tunna plattor av trä som används med lim för att sammanfoga två bitar av trä tillsammans. Innan du kan använda kexen måste kex platser skäras i trä. Detta görs med ett speciellt verktyg som kallas en "kex cutter". En kex cutter är ett elverktyg med små spinning blad. När du trycker kex saxen mot en träbit, en fjäder komprimeras så att bladet från kroppen av verktyget, skära kex facket.

Instruktioner

• Lägg två bitar av trä tillsammans som ska anslutas. Använd en penna för att rita en linje vinkelrätt över den punkt där två bitar av trä vidrör varandra.

• Dra bitar av trä isär. Plocka upp kex fräsen. På sidan av kex klipparen finns det ett djup av skurna mätare. Släpp knappen och skjut skärdjupet till 3/4-tums. Detta kommer att minska den kex slot 3/8 tums ner från toppen av styrelsen, vilket innebär att det kommer att vara i centrum av 3/4-tums tjock styrelsen.

• Sätta på dina skyddsglasögon.

• Skjut upp kex fräsens över styrelsen. Leta reda på den lilla pilen på framsidan av kex skäraren, precis ovanför där bladet kommer ut. Linje på pilen med linjen på styrelsen.

• Hålla kex skäraren tätt med ena handen. Håll styrelsen mot arbetsbänken med den andra handen. Dra avtryckaren på kex fräsen att slå på den.

• Tryck försiktigt kex fräsen i trä, komprimera våren i fräsen. Du driva fräsen, fokusera på Anpassa på pilen med blyertspenna linje. Push klipparen ända fram tills bladet dyker upp och skär en liten plats i sidan av trä. Släpp avtryckaren och tillåta bladet att fjädra tillbaka inuti fräskroppen.