mynewspapers.net

Hur man skär hemmagjord tvål i barer

Hur man skär hemmagjord tvål i barer


Hemmagjord tvål gör en lyxig och doftande gåva eller behandla för din egen dusch eller bad. Anpassa handgjord tvål med hjälp av olika eteriska oljor som rose, citron och lavendel. Du kan också göra tvålar med ingredienser som finns i ditt kök, som havregryn, jordnötter, mjölk och honung. Efter att göra en slät limpa av tvål och gör det möjligt att bota för lämplig mängd tid, pop det ur dess mögel och skär den i enskilda staplar.

Instruktioner

• Placera tvål limpa på en trä skärbräda.

• Värma bladet av en bred, skarp kniv genom att doppa den i en skål med varmt vatten för att göra smidigare nedskärningar.

• Värdering tvål genom lilla nedskärningar med kniven för att ange hur bred varje stapel ska vara. Använda en linjal för att skapa exakta mått.

• Placera kniven jämnt över toppen av tvål limpa. Driva kniven rakt ner i tvål. Tryck ner på toppen av Bladspetsen med den hand som inte håller bladet som maktmedel. Undvik flytta kniven fram och tillbaka, som kan orsaka tvål att falla sönder. Skär de hela tvål bröd i barer efter de gjorde nedskärningarna.