mynewspapers.net

Hur man skär Fondant med en Cricut

Hur man skär Fondant med en Cricut


Om du har en Cricut maskin, vet du hur bekvämt och kostnadseffektivt kan det vara att klippa ut någon design som du kan tänka dig. Ta den förmågan till nästa nivå, och använda samma maskin för att skära fondant för tårtor och kakor. Med bara några lätt ändringar till din Cricut maskin, kan du skära alla fondant mönster du kan möjligen tänka sig och rädda dig själv kostnaden av att ha både en Cricut och en Cricut Cake. Det bästa är att förändringarna är så minut, kan du fortsätta att använda din Cricut för papper projekt också.

Instruktioner

• Ta bort gummi rullarna från Cricut maskin. Rullarna är fördelade över baren stål bar som är nära bladet. Om rullarna inte glida på sidan av maskinen, kan du klippa dem av helt och hållet.

• Sprida Cricut styckning mattan med smör eller olja till att förhindra fondant fastnar. Om du har en Cricut som använder en 12-tums-av-12-tums matta, kan du använda Cricut Cake mattan. Om du använder en av de vanliga Cricut skära mattorna, ta bort klibbighet först så du inte smitta din fondant.

• Sprida fondant på styckning mattan. Du kan behöva öva detta några gånger tills du hittar rätt tjocklek för fondant. Om du tycker att sockerglasyr är för tjock, köra det genom en pasta maker inställd dess tunnaste inställningen. Försöka få fondant till en tjocklek av 1/8 tum så att bladet att skära fondant utan att skada den.

• Klipp din design. Igen, du kan behöva prova detta några gånger för att få önskat tryck, hastighet och blade inställning. Kommer du ditt tryck att vara ganska hög, som det har att driva igenom en tjock substans. Du bör också använda en djup-cut kniv så att den passerar genom hela lagret.