mynewspapers.net

Hur man skär en sida Frans

Hur man skär en sida Frans


En sida Frans är mycket populärt bland flickor och kvinnor i alla åldrar. En sida Frans är en Frans som sveper smällar från en kort längd på ena sidan till en längre längd på andra sidan över pannan. Eftersom en sida Frans är något längre, kan det vara lätt att underhålla. Det finns många lätt hår styling alternativ för hår som är skuren i sidan lugg också.

Instruktioner

Skapa avsnittet Fringe

• Låg kammen platt på toppen av huvudet vinkelrätt mot hårfästet. Tips kammen tillbaka mot kronan på huvudet. Lägg märke till den punkt där kammen kommer från toppen av huvudet. Detta blir den bortersta punkten av Frans på toppen av huvudet. Markera denna punkt med ett hårspänne.

• Kam ner diagonalt från den punkt som skapats i steg 1 mot utsidan av vänstra ögonbrynet. Detta kommer att vara vänster utanför peka av marginella.

• Skapa rätt utanför punkt i utkant av kamma ner diagonalt från den punkt som skapades i steg 1 mot utsidan av högra ögonbrynet. Dock på höger kanten, linjen börjar diagonalt och sedan kommer vända rakt ner till slut över ögonbrynet centrum. Se diagrammet för vägledning.

• Kam detta avsnitt och se till att den är skild från resten av håret.

Skär marginella

• Kam hårlocken från vänster till höger. Använd en kam med fina tänder och dra håret spänd i kammen. Stoppa kammen med håret drog tätt. Kammen bör ligger horisontellt över sidan av huvudet.

• Att vrida kammen över en tur från ansiktet med håret fortfarande hålls spänd i kammen. Tänderna av kammen hjälper hålla håret spända när du vrider kammen.

• Placera fingrarna på punkten längs håret där kammen är. Pekfingret kommer att vara på toppen av avsnittet hår och andra fingrarna blir på undersidan av avsnittet hår. Långsamt bort kammen och skjut dina fingrar ner avsnittet hår till den längd du önskar för den kortaste delen av marginella. Fingrarna ska ligga horisontellt över sidan av huvudet på samma sätt kammen var i steg 1.

• Klipp håret av horisontellt till höger av fingrarna. Se till att du skär hela avsnittet av hår jämnt och rent ut.

• Kamma håret tillbaka över åt andra hållet över pannan (höger till vänster). Sidan utkant bör ligga på pannan med den kortaste sidan ovanför den högra ögonbrynen och fransar blir gradvis längre som den passerar ansiktet. Kolla fransar längd. Om det är den längd som önskas, är du klar. Om det inte är kort nog, upprepa steg 1 till 4 för att göra det lite kortare.