mynewspapers.net

Hur man skär en mulle

Hur man skär en mulle


Den mulle frisyren först blev populär bland män och kvinnor på 1980-talet. Frisyr får båda könen att ha långt hår i ryggen med kort, välpreparerade hår i fronten. Tillbaka håret kunde också vara bundna i en hästsvans eller göms under kragen. Mulle kompletterar de flesta runda ansikten, framhäva kindben och ögon.

Instruktioner

• Använd en kam att dela upp håret i fyra sektioner och säkert med fjäril klipp. Det första avsnittet börjar på framsidan av hårfästet och slutar i centrum för kronan, att skapa en grov rektangel. Den andra delen är från centrum av kronan till den övre delen av baksidan av huvudet. Resterande två delar är sidorna av huvudet. Säkra baksidan av hår med ett elastiskt gummiband.

• Ta bort de två centrala krona fjäril klipp och kamma håret mot framsidan, så det ligger väl över pannan. Trimma i samband med hår klippa sax till önskad längd.

• Ta bort de två sida fjäril klipp, kamma håret ner och trimma runt öronen. Skär båda sidor på en vinkel, med utkant som en guide.

• Återgå till övre delen av håret att kamma håret uppåt från båda sidor, hålla håret i händerna. Klippa håret av samma längd som marginella. Fortsätt minska tills den andra sidan nås för att slutföra framsidan av mulle.

• Ta bort det elastiska gummibandet och kamma ut håret. Lämnar tillbaka lång, trimma håret till önskad längd.