mynewspapers.net

Hur man skär cupcake liners

Hur man skär cupcake liners


Cupcake liners är ofta det enda som står mellan dig och läcker, nybakade muffins eller cupcakes. När du har alla ingredienser å men glömde trosskydd i butiken, kan du göra dem på din egen med pergamentpapper. Hemgjord muffin liners är också värt den extra ansträngningen om du kommer att servera ditt bakverk till gäster eftersom de ser så slående jämfört med vanlig affären de. Vit pergament liners ser elegant och sofistikerad medan oblekt pergament liners har en ekologisk, rustik känsla.

Instruktioner

• Täcker ditt arbetsyta med tidningen eller bruna papperspåsar att förhindra skador. Rulla pergamentpapper och lägga den platt över tidningen. Väg upp kanterna med ett par artiklar att hindra dem från att curling.

• Låg måttstock överst på pergamentpapper. Gör ett litet märke med en blyertspenna varje 5 inches. För mini muffin liners, göra en markering varje 2 1/2 inches.

• Slå måttstock och rada upp det med din första penna märket, så att den fungerar som en rak kant för kapning. Hålla måttstocken fast på plats och sedan skär i 5-tums band med hjälp av en nyligen vässade kök kniv eller box cutter.

• Markera en remsa av papper varje 5 inches (eller 2 1/2 inches för mini cupcakes) med måttstock. Stapla remsor av papper med penna-märkta remsan på toppen. Än en gång, använda måttstocken som en rak kant och skär på varje penna-märkta ökning. Skär direkt genom varje remsa av papper för att snabbt skapa enhetliga cupcake liners.

• Bestryka muffin tenn med matlagning spray innan du infogar trosskydd för att hjälpa pergament papper stick på plats. För att göra trosskydd platt vistelse i burken, en perfekt passande glas till muffin tenn och ge det en twist.