mynewspapers.net

Hur man skapar Tinkerbell inbjudningar

Hur man skapar Tinkerbell inbjudningar


Tinkerbell, ursprungligen är från Disneys Peter Pan, en karaktär som har funnits i mer än 50 år. Hon är en svartsjuk pixie med magiska krafter och hennes pixie damm kan få dig att flyga. Sedan Peter Pan, Tingeling är karaktär har använts i många Disney produktioner och fortfarande flyger över Disney fireworks varje natt. Tingeling är en tilltalande karaktär med både Disney och fairy fans, vilket gör henne till en stor tema för flickans parter. Göra partiet extra speciell genom att skapa din egen förtrollande Tinkerbell inbjudningar.

Instruktioner

• Välj din Tinkerbell design först. Du kan skapa enkla rektangulära kort genom att skriva ut en rektangulär Tinkerbell scen. För ett kort med formen Tinkerbell, välja en enda pose av Tinkerbell som du kan forma korten till. Denna design kommer att avgöra hur stort ditt kort är. Gör inte Tinkerbell större än halva storleken på pappersarket. Skriv ut de Tinkerbell mönster på glättat papper. Glättat papper är genomskinlig och lägger den mystiska touchen till din pixie inbjudningar.

• Skapa inbjudningar på datorn. Om du inte har ett kort program, kan du enkelt formatera sidan för att skriva ut korrekt i ett Word dokument. Ställ in kolumner på sidan Ange din text till ena eller den andra sidan. Om du vill ha ditt kort att öppna från botten, lämna sidan set-up som porträtt; Ange texten längst ned i dokumentet. Om du vill din inbjudan att öppna på sidan, ändra din sida set-up till liggande; Ange texten till höger sida av dokumentet. Omfatta grunderna som datum, tid, plats och RSVP information. För att lägga till Tinkerbell touch, lägga till en nyckfull rubrik som "A Fairy kul Party..."

• Skriva ut din design på din cardstock papper i en samordning färg som grönt eller lila. Tinkerbell avbildas traditionellt i grönt och lila bakgrund. Green är färgen på hennes outfit och naturen medan lila är färgen på mysticism. Vik den på mitten för att skapa önskat format.

• Lägga till din Tinkerbell bild på framsidan av inbjudan. Om du skapar en grundläggande rektangel inbjudan, kommer detta vara en mycket snabb steg. Rada upp glättat papper med cardstock till önskad Tinkerbell. Använd en holepunch att skapa hål genom båda lager papper toppar. Lägga band för att säkra vellum designen till cardstock. Om du skapar en formad inbjudan, linje upp Tinkerbell bilden med kanten av kortet. Tinkerbell kan läggas med band eller en disposition av glitterlim. Använda sax för att klippa runt henne. Lämna den att torka vid behov.

• Sätt inbjudan i ett kuvert med konfetti så att dina gäster stänkte med fairy damm när de öppnar inbjudan.