mynewspapers.net

Hur man skapar Reklamblad för en bussresa

Hur man skapar Reklamblad för en bussresa


En buss resa flyer bör fungera som en iögonfallande annons och en informativ dokument som innehåller alla detaljer om resan. En framgångsrik flyer kommer att svara på alla frågor en person som går på denna bussresa ber. Dessa frågor inkluderar priset på resan, hur får man biljetter, avresedatum, tid och plats och kontakt information för resa arrangören. Innan du skriver ut din flyer, kontrollera att du har svarat på de vanligaste potentiella frågorna.

Instruktioner

• Öppna Microsoft Word. Klicka på Microsoft Office-knappen i det övre vänstra hörnet av fönstret och välja "ny" från listan över pull-down "Nytt dokument" dialog om du vill öppna.

• Klicka på rutan "Sök Microsoft Office Online för en mall" hittade i topp-centrum för "Nytt dokument" dialogen låda och typ "händelse flyer" och tryck enter.

• Välj en flyer mall i rutan "Nytt dokument" dialog baserad på destinationen för bussresa eller skäl för bussresan. Exempel på resmål är en beach, nöjespark eller casino. Exempel på skäl är en semester, fest eller klassresa. Om du inte hittar ett flygblad som representerar ditt specifika evenemang, granska de tillgängliga mallarna och välja den som har den struktur du vill ha din flyer att ha. Du kan ändra alla element i mallen till svit ditt evenemang, inklusive text och bilder.

• Välj flyer genom att vänsterklicka med musen och tryck på "Download"-knappen i det nedre högra hörnet av rutan "Nytt dokument" dialog.

• Använd mallen du väljer som en guide för att placera där på reklambladet. Elementen måste du inkludera i din flyer inkluderar händelsenamnet, frasen "bussresa", datum för resan, avgångstid och plats, tur-och returresa avgångstid och plats och priset på resan (om tillämpligt). Innehåller instruktioner för vad folk läsa flyer måste göra för att delta. Möjligheter finns att få ett tillstånd slip undertecknat, köpa biljetter, Visar eller registrerar dig för resan. Även inkludera kontaktinformation för event arrangören för människor som vill delta i resan, men de har ytterligare frågor eller överväganden.

• Ändra ett textelement i mallen. Välj text-elementet genom att klicka på den. Du vet du framgångsrikt har markerat elementet när en disposition visas runt texten. Skriv den text du vill sätta på den platsen. Redigera en bild i mallen genom att klicka på bilden för att markera den. Du vet du har valt det eftersom du kommer att se en disposition visas runt bilden. Högerklicka på bilden för att öppna en undermeny. Välj "Ändra bild" menyn och välj en bild att ersätta den synliga bilden.