mynewspapers.net

Hur man skapar pengar i olika mängderSkapa dina egna pengar kan vara kul, men om du vill ha den mest pedagogiska värde och realistisk upplevelse med låtsaspengar, anser flera saker när du designar din falska valuta. Papper kvalitet, upplagor, markerar på räkningar sig att skilja dem från varandra (storlek är en av dem), suveräna myndigheten utfärdar anteckningar (och en motsvarande byst) och tydligt markerade områden som utmärker belopp i valutan är alla viktiga för att göra den bästa låtsaspengar.

Instruktioner

Hur man skapar pengar i olika mängder


Kartlägga pappret med hjälp av linjal och svart penna för att skapa rektanglar av lika storlek och form. För att göra detta, rita jämnt fördelade på horisontella sida av papperet och jämnt fördelade rader på den vertikala sidan. Se till att utrymme raderna på den horisontella sidan minst två inches för att ge tillräckligt utrymme att göra designen. Göra en sida längre avståndet ena sidan linjer med mindre avstånd mellan linjerna. Som ni kan se, kommer detta platta varje rektangel.

Hur man skapar pengar i olika mängder


Dra ut mallen design i en av rektanglarna. Varje valuta valör måste en annan mall. Mallen bör omfatta beloppet, bilder, text och namnet på den bank som kommer att hedra anteckningar, t ex Bank of England.

Hur man skapar pengar i olika mängder


Skriv siffrorna motsvarar värdet av valutan i varje av de fyra hörnen på ansiktet och baksidan av mallen. Var kreativ i hur du ritar nummer--play valuta bör ha realistiska funktioner som detaljerade eller utsmyckade numrering och bokstäver, men kan också vara konstnärlig.

Hur man skapar pengar i olika mängder


Rita en byst av en känd person från ditt imaginära land. Låtsaspengar är roligare om denna byst är av ett djur, som en katt eller en hund. Du kan också göra bysten dina vänner, familj eller en karaktär från en favorit TV-show.

Hur man skapar pengar i olika mängder


Gör om din mall design in minst 10 separat stödraster så att du har tillräckligt att fördela bland dem som kommer att "spendera" din valuta. Skär dem jämnt så att var och en ser ut som identisk med den andra som möjligt. Gör detta genom att hålla dem alla tillsammans i högar av tio och klipp ut med sax.