mynewspapers.net

Hur man skapar Niko Bellic på Saints Row 2

Hur man skapar Niko Bellic på Saints Row 2


Niko Bellic är huvudpersonen i "Grand Theft Auto IV." Han är en arbetarklassens slaviska invandrare präglas av en stereotypa "kriminella grov exteriör" och en minnesvärd personlighet. Många spelare gillar att spela som Niko och vill spela "Saints Row 2" med hjälp av hans karaktär. "Saints Row 2" ger en omfattande verktyg för att skapa en karaktär för användning i spelet. Du har till uppgift att skräddarsy din karaktär under öppningsscenen i "Saints Row 2."

Instruktioner

• Tryck på "Start"-knappen på handkontrollen Xbox 360 och använda "styrknappen" att bläddra ner till "Nya spel." Tryck på den gröna "Action"-knappen på handkontrollen för att börja ett nytt spel. Efter en kort filmsekvens på fängelset sjukhus skriver du tecknet skapande verktyg. Använd "riktning pad" på handkontrollen för att bläddra upp och ned menyerna, och "rätt bumper" eller "rätt trigger"-knappen på handkontrollen till alternativ-menyn överst på skärmen. Menyn inkluderar "Presets", "Kropp", "Ansikte", "Hair", "smink" och "Personligheten".

• Tryck på knappen "Åtgärder" Välj "manligt" kön och "Kaukasiska" ras "Presets" på menyn. Välj alternativen "genomsnittliga" bygga och "medelåldern" alternativen "Ålder" och "Bygga". Tryck på rätt avtryckaren för att anpassa hans fysik genom att använda menyn "Kropp". Använda styrknappen anpassa "Kropp forma," "Muskelstyrka", och "Fitness" alternativ "Body"-menyn. Du kan öka eller minska attribut genom att bläddra attributen för varje alternativ vänster och höger med vänster styrspak eller styrknappen på handkontrollen. Slutföra ytterligare alternativ för hans ansiktsform, ögonfärg, frisyr, färg och personlighet alternativ med denna samma teknik. Du har tre röstalternativ för manliga karaktärer och den första rösten är en europeisk accent--väl lämpad för Nikos karaktär.

• Det är bra att hänvisa till en bild av Niko medan du arbetar. Utmärkande funktioner kan du använda inkluderar genomträngande buskiga ögonbryn, stor näsa, stora öron och "fem kl shadow" alternativet för hans skägg. Niko också föredrar en enkel vindjacka-typ jacka, sköldpadda hals skjorta och jeans som kläder alternativ. Använda den höger styrspak för att zooma in och ut för att förhandsgranska dina justeringar i realtid. Rulla till "Start Game" alternativet att spara ditt arbete och börjar spelet när du är nöjd med din skapelse.