mynewspapers.net

Hur man skapar gamla speglar

Hur man skapar gamla speglar


Gamla speglar återspeglar inte skarpa bilder, men har en disig, gyllene skugga och kan ha splotchy segment som är mörkare än resten av spegeln. Speglar i detta skede är romantiska konstverk som kan lägga karaktär till ett rum, som ett bibliotek eller hallen. En gammal spegel behöver inte tjäna ett praktiskt syfte, men kan stå ensam som dekor. Du kan härma åldrandet genom strippning färgen från baksidan av spegeln och måla på en ny yta att ge spegeln en förvrängd, sepia-tonade antikt utseende.

Instruktioner

• Täcker din arbetsplats med en tarp eller damm. Öppna fönster och dörrar till luft ut i rummet medan du arbetar. Fyll en hink med vatten och placera en kök svamp och en trasa inuti. Sätta på skyddsglasögon och tjock gummihandskar.

• Skär av papperet stöd av en ny spegel, kör en razorblade runt kanterna för att skilja det från ramen. Ta bort papperet. Ta ut några häftklamrar fäst på baksidan av spegeln ramen, med tång. Täck baksidan av ramen med klar plast förpackningstejpen.

• Spraya ett lager färg tunnare på baksidan av spegeln för att bestryka. Efter 15 minuter, bör färgen börja bubblande. Skrapa bort färgen med paint skrapan. Vrid ur trasan från hink med vatten och torka på baksidan av spegeln. Låt torka spegeln.

• Tillämpa patina åldrande lösning till en andra kök svamp. Torka svamp på baksidan av spegeln för att korrodera mirror's silver bläddrade, stoppa innan patina lösningen äter genom den bläddrade helt. När du har täckt baksida spegel med patina, gnugga den första våta kök svampen från hink med vatten på baksidan av spegeln för att stoppa några ytterligare korrosion av den bläddrade. Kan avspegla att torka.

• Måla baksidan av avspegla med minst fyra lager guld färg; vänta tills det föregående lagret torkar innan nästa lager.