mynewspapers.net

Hur man skapar falska mat

Hur man skapar falska mat


Frigolit är en av de mest populära produkter som används för att skapa falska mat. Falska mat används som rekvisita för filmer, i restaurangen och bröllop visas och anges också i skålar för dekorativ användning i hemmet. Falska livsmedel säljs som ett skämt för April Fool's Day och för praktiskt skämt. Falska mat kan vara ett projekt för barn hemma eller i skolan och även säljs som en leksak. Desserter och råvaror är populära former av falska mat.

Instruktioner

• Päls två frigolit bollar med vitt lim att skapa apelsiner. Detta fyller i små hål i styrofoam samtidigt som en orange svål-liknande konsistens. Låt limmet torka.

• Måla styrofoam bollar lysande orange och låta dem torka innan användning. För att göra äpplen, försiktigt tryck i toppen av en annan styrofoam boll. Gör ett liknande, mindre indrag i botten av bollen att bilda utseendet på ett äpple.

• Täck bollen med vitt lim och låt det torka. Tryck en liten bit brun tråd ner i toppen av bollen för att skapa ett apple-stem. Måla äpple röd, grön eller gul beroende på dina önskemål.

• Ställ in en kitchen timer i 15 minuter (hur lång tid det tar för falska glasyren torka). Använd den glasyr kniven för att blanda gips, vatten och spackle tillsammans i en liten hink. Tillsätt mer vatten om det behövs tills glasyr har en slät konsistens; glasyr ska vara lätt och fluffigt och inte rinnande.

• Frost rutan styrofoam kaka form eller hatt liberally, start på sidorna och arbetar upp till toppen av kakan. Låt blandningen för att ställa in över natten. Isbildning bör torkar följande dag.

• Måla kakan som önskas. Använda brun färg för en choklad kaka, grädde för fransk vanilj och gult för en citronkaka. Låt torka och Använd som önskas.