mynewspapers.net

Hur man skapar ett trä finger gemensamma

Hur man skapar ett trä finger gemensamma


Wood fingerlederna används ofta i att göra cigarr lådor, lådor och andra dekorativa möbler program. Ett finger gemensamma är en av de starkaste trä lederna som inte kräver några spikar eller skruvar. Jiggar och stenciler finns på järnaffärer göra skära fingerlederna lätt; dock med viss koncentration kan de göras med mycket grundläggande träbearbetningsverktyg. Att veta hur du skapar fingerlederna är ett måste för den möbelsnickare som önskar att göra vackra projekt.

Instruktioner

• Säker en av de ek styrelserna i ett skruvstäd så säden är vertikala och toppen av styrelsen är två inches från klämmorna på vice. Mäta en tum från den vänstra sidan av styrelsen, en tum ned, en tum till höger och en tum tillbaka till den övre änden av styrelsen. Markera området med din penna. Du bör ha en 1-tums-av-1-tums fyrkant mätas ut i slutet av denna styrelse. Upprepa denna process börjar en tum från det första torget, och upprepa detta med ditt andra stycke av trä.

• Klipp längs de 1-tums rutorna genom att göra vertikal skära ned i styrelsen, 1-tums djup längs din penna märkningar. Använda din såg för vertikala rader bara. Ta bort fyrkantiga bitar med din hammare och mejsel genom tjat det genom de horisontella linjerna. Upprepa detta steg med din andra träbit.

• Torr som passar din styrelser tillsammans så att de passar jämnt. Använd din sandpapper att jämna ner några kanter och säkerställa en bättre passform. Torka i styrelserna med en tack trasa, tillämpa trälim och säkra bitar tillsammans på en 90-graders vinkel med ditt hörn klämma. Låt limmet torka enligt anvisningar.