mynewspapers.net

Hur man skapar ett knytkalas tecken upp ark

Hur man skapar ett knytkalas tecken upp ark


En husmanskost måltid är ett bra sätt att fira semester eller bara få tillsammans med familj eller vänner utan särskild anledning alls. Att ha en husmanskost sammankomst kan alla att dela ansvaret för matlagning och förberedelser så att bördan inte faller enbart på en person. Sättet att äta läcker husmanskost och erbjuder en mängd olika val är att skapa en anmälningslista. Bladet kommer att hjälpa dig att organisera måltiden och kontrollera att du har alla typer av olika livsmedel.

Instruktioner

• Skapa rubriker på ett papper för olika livsmedelsgrupper. Du kan till exempel innehålla kött, grönsaker, frukt, bröd, desserter, drycker och leveranser av papper.

• Skapa numrerade blanks under respektive rubrik så folk kan registrera sina namn under rubriken efter eget val.

• Se ut snyggt och lätt att se. Om du använder en dator, se till att du använder en teckenstorlek 12 punkter eller större. Om du skriver ut bladet själv, Använd läslig handskrift och en linjal för att göra linjer direkt under respektive rubrik.

• Inkluderar en instruktion överst i kalkylbladet som styr alla att lämna ett telefonnummer eller e-postadress bredvid deras namn så att du kan kontakta individer bör frågor eller förändringar uppstår.

• Post anmälningslista i ett område som är tillgänglig för alla som kommer att ingå i måltiden. Exempelvis kan du bifoga det till en anslagstavla i paus rum på din arbetsplats. Som ett annat alternativ, kan du ge bladet till en person och be honom att skicka den vidare till en annan person när han tecknar det. Fortsätt förbi bladet tills alla har fått en chans att underteckna den.