mynewspapers.net

Hur man skapar ett häfte i Microsoft Office

Hur man skapar ett häfte i Microsoft Office


Att skapa ett häfte med din hemdator är användbart om du behöver göra en presentabel dokument för vänner, familj eller kollegor. Även om många desktop publishing-program kan skapa häften med varierande grad av professionalism, kan du skapa ett häfte med Microsoft Word. Microsoft Word är stuvat med alla utgåvor av Microsoft Office, så oavsett vilken version du har, kan du skapa ett häfte.

Instruktioner

• Öppna Microsoft Word och skapa ett nytt dokument genom att klicka på "File", "Ny" om man inte är öppen. Klicka på "Arkiv", "Utskriftsformat" och sedan klicka på fliken "Marginaler" Klicka på "Boka veck" i listan flera sidor.

• Ställ in insidan och yttermarginalerna till lägre siffror så att du kan skriva ut mer på en sida. Skrivare har begränsningar på hur mycket de kan skriva ut på en sida, så kontakta skrivarens dokumentation för att kontrollera de minsta marginella gränserna.

• Ange alternativet "Ark per häfte" till antalet sidor du vill ha i ditt häfte. Klicka på "OK" för att slutföra inställningen upp din broschyr.

• Redigera din hopfällbara häfte som du skulle göra vanligt. Infoga grafik genom att klicka på "Infoga", "Bild". Om du skriver i en textruta, klicka på "Infoga", "Lärobok". Om du vill använda tabeller för att organisera ditt dokument, klicka på "Bord", "Rita en tabell."

• Klicka på "Arkiv," "Skriv ut" skriva ut dokumentet som ett häfte.