mynewspapers.net

Hur man skapar ett bröllop Program i Microsoft WordMånga faktorer kan bidra till kostnaderna för ett bröllop, men bröllop program behöver inte vara en av dem. Du kan eliminera kostnaden för att hyra en professionell skrivare genom att skriva ut de bröllop program själv med ett ord behandlar ansökan. Lyckligtvis är Microsoft Word ett ordbehandlingsprogram som vanligen används för att skapa bröllop program.

Instruktioner

• Välj en bröllop programmet mall från Microsoft (se resurserna nedan) och Sök efter "bröllop program" i övre vänstra sökfältet. Se till att mallen kan redigeras i Word eftersom Microsoft inkluderar även mallar som måste redigeras med Microsoft Publisher. Kolla bredvid "Version" att kontrollera (det kommer att ange vilka program som är kompatibelt med).

• Klicka på bilden av en mall att gå vidare till nästa sida och klicka sedan på knappen "Hämta".

• Mallen kommer antingen hämta automatiskt, eller du kan rulla till botten av sidan och klicka på "Download Now". Detta alternativ gör att du kan ladda ner programmet manuellt och redigera den i Microsoft Word istället för Microsoft Publisher.

• Leta upp zip-filen och dubbelklicka på. Detta öppnar din filkomprimeringsprogram, som Winzip. Extrahera filen till en plats på datorn. Du kan extrahera den till skrivbordet, så du kan lätt leta upp filen.

• Gå till skrivbordet och dubbelklicka på mallen bröllop program. Denna åtgärd kommer att öppna mallen i Microsoft Word.

• Redigera innehållet i mallen för att passa ditt bröllop. Ersätt exempeltexten i bröllop programmet mallen med lämpligt innehåll för ditt bröllop. Du kan också ersätta bilderna på mallen med dina egna bilder.

• Skriv ut Provsidor. Använd detta för att säkerställa att innehållet i programmet bröllop är väl justerade och visas som du vill. Om inte, justera text och grafik och skriva ut en testsida. Upprepa denna process tills du är nöjd med resultatet. Du är nu redo att skriva ut de officiella bröllop program.

• Sätt i cardstock i skrivaren och skriv ut bröllop programmet.