mynewspapers.net

Hur man skapar ett Bi-faldig dokument i Word

Hur man skapar ett Bi-faldig dokument i Word


Ingår i programsviten Microsoft Office software, är Microsoft Word ett ordbehandlingsprogram som gör att du kan göra ändringar i print-formaterade dokument såsom brev, kuvert, etiketter och blanketter. Microsoft Word 2007 och Word 2010 också ger dig möjlighet att definiera specialiserade format, inklusive bi-vikning publikationer som kan användas som broschyrer eller program. När du förstår hur du anger rätt alternativ, blir skapa ett dubbla dokument i Word en snabbuppgift.

Instruktioner

• Klicka på knappen "Fil" eller "Kontor" nära det övre vänstra hörnet av Microsoft Word-fönstret, välj "Nytt" och dubbelklicka sedan på alternativet "Tomt dokument".

• Välj fliken "Sidlayout" nära toppen av Microsoft Word-fönstret. Klicka på knappen "Läggning" och välj "Landskap."

• Klicka på knappen "Storlek" och välj din önskade dokumentstorlek från resulterande menyn. Att definiera en anpassad storlek, klicka på "Mer pappersstorlekar," Ange din önskad bredd och höjd i motsvarande fält och klicka på "OK". Klicka på knappen "Kolumner" och välj "Två."

• Klicka på knappen "Marginaler" och välj din önskade marginalinställningarna från resulterande menyn. Att definiera en anpassad uppsättning marginaler, klicka på "Anpassade marginaler," Ange din önskade värden i "Topp," "Nederkant", "Vänster" och "Höger" fält och klicka på "OK".

• Lägg till innehållet för baksidan av dokumentet i den vänstra kolumnen på första sidan. En gång komplett, klicka på knappen "Bryter" på fliken Sidlayout nära toppen av fönstret och välj "Kolumn."

• Lägga till innehåll på främre omslaget till dokumentet i högerspalten på förstasidan. En gång komplett, klicka på knappen "Bryter" och välj "Sida."

• Lägga till innehåll för insidan vänster del av dokumentet i den vänstra kolumnen på den nyligen skapade andra sidan. En gång komplett, klicka på knappen "Bryter" och välj "Kolumn."

• Lägga till innehåll för insidan högra delen av dokumentet i högerspalten på den andra sidan.

• Klicka på knappen "Fil" eller "Kontor" och välj "Spara". Ge filen ett namn, Välj en spara plats och klicka sedan på "Spara" för att bekräfta dina val och spara dokumentet dubbla.