mynewspapers.net

Hur man skapar ett barn inomhus lekstuga

Hur man skapar ett barn inomhus lekstuga


Istället för att bygga ett barns lekstuga av trä, kan du skapa en snabb, enkel och miljövänlig lekstuga av återvinning pappkartonger. Stora lådor som de från kylskåp eller möbler är idealiska, särskilt om du kan ägna ett stort utrymme för lekstugan. Rutorna kan du skapa olika rum, tunnlar och även ett torn på bara några minuter.

Instruktioner

• Förvärva några stora kartonger. Om du klarar endast två, sikta på att få ett kylskåp och en spis.

• Stötta upp rutorna med restapling eller limning vid behov. Kontrollera att bottnar i båda rutorna är säkert.

• Stå kylen rutan och skär upp i en krenelerade mönster (Tänk slottet klocka torn), ett litet fönster (ett högt smalt fönster med en rundad topp är kul) och minst en liten dörr stor nog för ditt barn. Du kan också överväga en andra "hemliga" dörr på baksidan av boxen så hon kommer att ha en "fly hatch." Måla tornet i en tegel mönster.

• Skära viftar med topp av rutan spis och vända den så att botten är taket.

• Göra en liten ytterdörr med ett fyrkantiga fönster utskuren på vardera sidan. Även klippa ut en dörr som leder in i tornet. Om du gör en dörr som öppnas och stängs, måla den med en bokhylla att göra en "hemlig" dörr.

• Dekorera huset genom att måla utsidan. Prova att måla lite gräs och några blommor runt längst ned i rutan för en söt effekt. Du kan också lägga plast stängsel som de som används för att skydda blommor, för att skapa en liten "gård" runt huset.