mynewspapers.net

Hur man skapar engelsk pub väggdekorationer

Hur man skapar engelsk pub väggdekorationer


Britterna älskar deras bitter. Enligt den brittiska öl och Pub Association, 90 procent av brittiska vuxna anser sig "pub publiken" och nästan en tredjedel av befolkningen---över 15 miljoner vuxna---gå till en pub på minst en gång i veckan. Även om engelsmännen anser att det finns något sådant som en typisk pub, om du skulle älska att fånga det "public house" anden för din den, lounge eller ens en liten restaurang, är här några idéer om hur man skapar engelsk pub väggdekorationer för din egen lilla mötesplats. Det börjar med arkitekturen.

Instruktioner

Hur man skapar engelsk pub väggdekorationer


Installera lätta faux stuckatur, sten eller mahogny trä paneler. Skapa några gamla världen är äkta genom att ge dina väggar utseendet som de har funnits för alltid. Tidlöshet och tradition är en stor del av pub inredning besluta först hur panelerna bör interlock. Varje panel har "fingrar" som interlock med föregående apparaten, ungefär som ett pussel. Om dem alla ut först är för bäst.

Hur man skapar engelsk pub väggdekorationer


Applicera limmet till varje panel och skruva i väggen. Det viktigaste att komma ihåg är att ragla panelerna så att sömmarna inte rada upp. Kapade bitar med en vanlig trä såg när ni träffar väggen hörn.Täta att försegla. När paneler är förreglad, limmas och skruvas till väggens yta, överkörd täta sömmarna. Använd ditt finger för att driva "fogarna" i alla sömmar eller öppningar att hålla fukten ute.

Hur man skapar engelsk pub väggdekorationer


Installera faux trä balkar. Detta är en annan lätt, dåre-the-eye arkitektoniska detaljer som ger en gammaldags känsla till din engelsk pub. Besluta där du vill ha balkarna installerat och mark i taket med antingen en krita linje knäppte över taket eller ställa in en bit målartejp med jämna mellanrum.Ta måttbandet och räkna ut dimensionen av interiör öppnandet av falska balken. När du har ett nummer, skär block av trä som hjälper till att montera balken på taket. Borra hål i blocken; ditt mål är att montera blocken i reglarna med skruvar eller block kan vara fast med ankare bultar rakt in i taket.Installera dessa stationära block ca var 4 till 5 fot. Låg en bit målartejp intill installerade blocket så att när det är täckt med lätta balken, kommer du att kunna hitta blocket under.Skär beam att mäta när du vet behövs tak längd. En elektrisk såg fungerar, men det räcker för en handsåg. Sand i ändarna för fin passform.Sprida ett lager lim till kanten av balken. Glida balken över kvarteret installation och använda din borrmaskin att skruva fast en skruv genom sidan av strålen och i blocket.Försänkt alla skruvar och fyll med wood filler. Sedan städa upp.Hänga och installera en dart spel, familjen kammar och andra "typisk brittisk skyltning" på väggarna. Rustika bitar och artefakter kan studeras i engelsk pub böcker och webbplatser (se resurser).