mynewspapers.net

Hur man skapar en Viva Pinata

Hur man skapar en Viva Pinata


Det finns ingen sötare syn i vida världen av videospel som bevittnar två pinata djur utför en "Romantik dance" att göra en ny baby Pinata. Det finns andra sätt att få pinatas i "Viva Pinata", men romancing processen belönar spelaren med den största mängden erfarenhet och belöningar. Vissa pinatas, som "Pigxie," kan inte förtjänas utan romancing två pinatas. Tålamod och en känsla av experiment är nyckeln till att producera mer pappersaktig husdjur för din trädgård i "Viva Pinata."

Instruktioner

• Skaffa två individer av samma art pinata och placera dem i din trädgård. Detta kan göras genom att locka dem i naturen att bli bofasta, köpa en sekund från Gretchen Fetchem pinata jakt tjänster eller få dem från en vän via Xbox Live. Pinatas blir tillgängliga från Gretchen's shop när du först har fått minst en av sitt slag.

• En av de två pinatas och trycker på "Y" att få upp sin stat meny. Bläddra till dess romantik krav att lära sig hur man gör pinata falla i kärlek.

• Uppfylla Romantik för båda pinata djur. Till exempel behöver för att få två "Zumbug" pinatas att bli intresserade av den vilda jakten du täcka 300 kvadrat pinometers av trädgården med långt gräs; mata varje djurs tre orkidé blommor och en burk sylt; och bygga ett Zumbug hus på fastigheten.

• Välj en pinata och sedan den andra så snart rosa hjärtan visas över deras huvuden. De kommer sedan in deras hem, men du måste slutföra en romancing mini-spel innan de kommer att dansa.

• Guide pinata du styra genom en labyrint av bomblike "Loathers" till sin partner på andra sidan av labyrinten. Noga med att inte träffa för många Loathers, annars måste du försöka igen efter några minuter har passerat. Förena två pinatas belöningar spelaren med en romans dans skära scenen, följt av en pinata ägg levererade till hemmet genom "Storkos."