mynewspapers.net

Hur man skapar en vintage pin-up stil med photoshop

Hur man skapar en vintage pin-up stil med photoshop


Klassiska pin-up bilden inte bara innehåller en poserar eller uppriktigt fångade modell, men avslöjar också något förtjusande om modellens personlighet eller situation. Även om de gyllene pin-up dagarna av den tidiga genom mitten av 1900-talet är över, kan du skapa din egen pin-up med gammaldags stil. Skapa en vintage pin-up stil i Adobe Photoshop med klassisk design med noggrann uppmärksamhet till färg, samt kladdar och sudda ut tekniker som lånar fotografier ett måleriska utseende. Avsluta bilden med textur filter för att ge det gammaldags pin-up charm.

Instruktioner

• Börja med en bild av en modell. Vintage kläder, inklusive monterad kläder och tillbehör till gamla, ger äkthet till projektet. Vintage make-up och hår fullbordar utseendet. Skanna bilden och importera den till Adobe Photoshop eller, om bilden redan är digitaliserade, öppna filen i Photoshop.

• Göra en dubblett av din bakgrundslagret. Använd verktyget Magnetlasso att spåra runt modellen om du vill ta bort bakgrunden. När inmatningen är klar, avgränsa den från bakgrunden genom att kopiera ditt val. Skapa ett nytt lager, fylla den med en färg eller toning och placera den under det utstansade exemplaret av modellen. Grått är en effektiv neutral ton för att använda som bakgrund medan du retuschering.

• Retuschera modellen. Ta verktyget "Oskärpa", Sänk sin styrka och börja att jämna ut eventuella skarpa kanter och element i modellen utstansade. Slät hud och kläder, justera storleken på borsten när du arbetar. Växla till verktyget "Smudge", slå ner styrkan och försiktigt spåra delar av håret.

• Vad du gör nästa beror på den specifika bilden till hands. Om modellen är klädd i en röd klänning och röda läppstift, Välj och isolera varje element och öka mättnad för att göra den röda nyansen pop. Du kan välja att konvertera de flesta av bilden till svart och vitt, men färglägga viktiga element, som ögonskugga, läppstift, hår utsmyckningar och områden av kläder. Spara bilden när du är nöjd med resultatet.

• Komplett pin-up bilden genom att ändra den grå bakgrunden till en rekommenderad färg, toning eller enkel design du väljer. Duplicera lagret modell och färg bakgrundslagret och sammanfoga dem. Välj "Förvräng," sedan "diffust glöd" under menyn Filter att ge bilden en mjuk och strålande utseende med inslag av säd för antique överklagande. Öppna paletten stilar, öppna gruppen fotografiska effekter och välja ett filter som bidrar till att öka den gammaldags utseende som du skapar.