mynewspapers.net

Hur man skapar en tidning täcke gratis

Hur man skapar en tidning täcke gratis


Skapa en gratis tidning täcke är lätt med Internet till hands. Med bara några klickningar, kan ett fotografi laddas upp på valfri tidning mall. Det finns olika webbplatser för att skapa tidskriftsomslag. De flesta företag tar ut en liten avgift för utskrift, medan andra erbjuder gratis prövningar. Dock om du surfar runt hittar du att pärla av en webbplats som tillåter dig att använda programmet publicerande kostnadsfritt.

Instruktioner

• Hitta en online bokförlaget att ge en gratis möjlighet att skapa en tidning täcke, som Big Huge Labs, OpenZine eller Fake Magazine. Om dessa företag är inte vad du söker, Sök efter liknande företag via en online-sökning motor. Välj en webbplats och klicka på länken. Det kan ta flera försök innan man hittar en lämplig gratis tjänst.

• Följ anvisningarna om hur du skapar en tidning täcke. Ladda upp en bild från bildmappen är vanligtvis det första steget i programmet ber dig att göra först. Därefter väljer du en mall för en tidning täcke, och programmet bör ha en redigeringsfunktion så kan du skriva in information att gå in på framsidan.

• Spara din tidning frontluckan. Vissa företag har en specifik knappen som du kan klicka på Spara och spara din täcka. Vissa gör det inte och har endast en "Lägg i varukorgen" eller "Print" funktion. Om du vill spara filen på datorn, högerklicka på bilden för att få upp en meny. Välj "spara bildfil" och klicka på den för att spara den tidning täcke till bildmappen.

• Skriv ut din tidning täcke via företagets hemsida eller via din sparade filen, om tillämpligt.