mynewspapers.net

Hur man skapar en silkeslen band i Photoshop

Hur man skapar en silkeslen band i Photoshop


Om du skryt på din hemsida om en första plats finish, erbjuder Grattis eller visar ditt stöd för en välgörenhetsorganisation, kan du skapa ett band i Photoshop. Photoshop är ett grafikprogram tillgängliga i Adobe Creative Suite som låter dig dra band och lägga till anpassade texturer som en silkeslen look i teckningen. Med bara några minuters tid, ska du skapa silkeslen utseende band i Photoshop.

Instruktioner

• Öppna Photoshop och klicka på "File" och sedan "Nytt." Filen "MyRibbon" namnet och ange din önskade dimensioner, till exempel 5 inches bred och inches hög. Dra ner läget"," Välj "RGB Color" och klicka på knappen "Transparent" under avsnittet "Innehåll". Klicka på "OK".

• Klicka på verktyget "Pensel" på paletten "Verktyg" på vänster sida av skärmen, och sedan dra ner menyn "Pensel" högst upp på skärmen och välj en solid runda borsthuvud som #13.

• Dubbelklicka på övre vänstra rutan i "Färgväljaren" på paletten "Verktyg", som är de två överlappande färgade fyrkanterna. Välj en färg färg för i menyfliksområdet och klicka på "OK". Håll markören över "MyRibbon" boxen och märka den ändras till en fördjupning, runda borsthuvud. Rita konturerna av menyfliksområdet på rutan

• Klicka på "färgpytsen" på paletten "Verktyg" och sedan på innanför menyfliksområdet ram fylla det med färg.

• Dubbelklicka på Layer 1 lagret på paletten "Lager" till höger på skärmen för att öppna fönstret "Layer Style". Markera rutan "Satin". (Valfritt) Markera rutan "Inre skugga" för att ge dina band en 3D-utseende som om det lyfts utanför sidan. Klicka på knappen "OK".

• Dra ner "Bild"-menyn och välj "Justera" och sedan "Ljusstyrka/kontrast." Flytta skjutreglaget "Ljusstyrka" till höger för att öka glans och silk titt i menyfliksområdet och klicka på "OK".

• Dra ner "Fil" menyn och välj "Spara som". Väljer du en destination för menyfliksområdet på datorn och välj "GIF" på "Format" droppa-ned menyn, där du kan spara i menyfliksområdet med transparent bakgrund.