mynewspapers.net

Hur man skapar en planritning Online

Hur man skapar en planritning Online


Oavsett om du bygger ett hem, kan flytta in i en befintlig hem eller helt enkelt ordna om ditt hem, att skapa en planritning av inredningen i ditt hem vara en bra verksamhet. När du har en korrekt planlösning, blir inredning och ordna plötsligt mycket lättare. Det finns inget mer att dra eller släpa möbler till olika platser för att se om du gillar effekten. Skapa en planritning online och ta allt det hårda arbete och ansträngning av ordna ett rum.

Instruktioner

• Besök floorplanner.com. Hitta den gröna "personliga" länken i det övre högra hörnet av webbsidan och klicka på denna länk. Välj alternativet gratis planritning som tillåter dig att skapa ett hus med både tvådimensionell och tredimensionell alternativ. Klicka på "Registrera nu."

• Ange din e-postadress, skapa ett lösenord och ange det två gånger i de obligatoriska fälten. Granska villkoren, markera rutan för att ange du håller, och förlägger en kontroll i andra rutan för att ange om du vill få e-uppdateringar från denna webbplats. Klicka på "Skapa konto".

• Visa ditt dashboard. Om du vill ange en planritning, klicka på "Mitt första projekt." Vänta på arbetsytan att ladda.

• Välj alternativet 2D- eller 3D-överst på arbetsytan genom att klicka på antingen. Klicka på fliken "Konstruktion" för att öppna alternativ för att skapa planritningen. Skapa ett rum, klicka på ikonen "Rita rum". Klicka någonstans på utformning utrymme att rita rummet och flytta musen över och över från din klicka punkt att göra rummet. Klicka med musen när rummet har de dimensioner du önskar. Justera måtten på rummet genom att flytta hörnen in eller ut.

• Lägga till dörrar och fönster genom att klicka på ikonen "Lägg till dörren eller fönstret" under fliken konstruktion klicka och dra önskad dörrar och fönster från fönstret bibliotek till höger över till rummet till vänster. Dubbelklicka på insidan av rummet för att välja en golvbeläggning för rummet.

• Välj ett rum från den nedrullningsbara menyn i övre högra hörnet för att lägga till möbler och tillbehör som önskas. Klicka och dra de objekt du vill över till arbetsytan. Rotera objekt om du vill placera dem i de positioner du vill ha dem. Lägga till mattor, växter, elektronik och även människor i rummen. Titta på ditt rum i både 2D och 3D alternativ att få ytterligare perspektiv i vad du skapar.

• Spara din room design genom att klicka på "spara nu" längst upp på arbetsytan. Namnge din design och klicka på "Spara". Skriv ut din design genom att klicka på skrivarikonen längst upp höger på webbsidan eller spara designen på din hårddisk.