mynewspapers.net

Hur man skapar en paypal-accepterade internationella fraktsedel

Hur man skapar en paypal-accepterade internationella fraktsedel


Eftersom PayPal accepteras i flera länder som en tjänst för säkra tredje part pengar-utbyte, är det en av de bästa tjänsterna ska användas när frakt produkter internationellt. Genom att lära hur man skapar PayPal-accepterade internationell sjöfart etikett, kan du öka räckvidden för din verksamhet till länder utanför USA och potentiellt tjäna mer pengar.

Instruktioner

• Skapa etiketter med PayPal på eBay webbplats. Tillgång till ditt eBay-konto. Klicka på knappen Skriv ut fraktsedel under listan "Objekt I've sålt". Logga in på PayPal i Kommandotolken som visas. Klicka på knappen "Ship" under kolumnen "Action" till höger om namnet på den produkt som skickas. Välj en bärare (som UPS eller DHL) och klicka på "Fortsätt". Fyll i formuläret "Försändelseinformation", att välja en internationell handlingsplan från brevbäraren tjänsten valt. Tillhandahålla tullinformation (exempelvis Canada Post frågar för resonera av export). Har artikeln närvarande medan du fyller i formuläret eBay. Formuläret kommer att be för artikelns vikt, storlek och beskrivning och det land där det gjordes. På nästa skärm, undersöka informationen och klicka på "Pay och Fortsätt" Skriv ut och underteckna etiketten, sedan placera den på posten paketet. Skicka det vid ett frakt läge av valda brevbäraren; etiketten kommer att godtas vid varje äkta brevbäraren.

• Skapa etiketter direkt med PayPal. Logga in på ett PayPal-konto och öppna sidan från fliken historia Välj mail bärare, sedan fylla försändelseinformation. Köpa, skriva ut och fäst etiketten. Skicka den med valda brevbäraren.

• Skapa etiketter med PayPal-accepterade mail bärare. I U.. S, dessa inkluderar USPS, UPS, DHL och FedEx. Använd exempelvis USA Postal Service Click'n' levererar etikett service. Gå till sidan "Print Shipping Services". Registrera dig för gratis Click'n' leverera programvara, välja antingen personliga eller affärsmässiga konto. Tillbaka till sidan utskriftstjänster frakt och väljer ett land för den postens destination, klicka på "Go"-knappen. Fyll i adress-och paketet. Välj en adressetikett tjänst baserad på behövs hastigheten på leverans. Fyll i tulldeklarationen. Beskriver innehållet så specifikt som möjligt. Granska etikettinformationen, sedan köpa etiketten, skriva ut och bifoga det till paketet. Skicka den på USPS post-kontor.