mynewspapers.net

Hur man skapar en modell av din kroppsform OnlineOm du inte har tid eller lust att gå till en klädbutik och prova på kläder, eller om en online-butik har en artikel du vill som hittar du inte på köpcentret, att skapa en online modell av dig själv är ett bra sätt att testa hur kläderna ser ut på din kroppstyp. Om du befinner dig besviken på din online kläder inköp, kan skapa en virtuell modell hjälpa dig undvika slöseri med pengar eller tid återkommande objekt.

Instruktioner

• Gå till en webbplats som låter dig skapa en virtuell modell. Ett antal platser kan du länka en modell till kläder kataloger över etablerade varumärken, så att du kan klä din modell i dessa kläder (se resurser).

• Fyll i ett formulär med fysisk information om dig själv som din ras, höjd, vikt och kroppen typ (timglas, kon eller päron). Du markerar varje attribut, ändras modellen efter dina egenskaper. Om du tror att modellen för mager eller kurvig, kan du justera figuren att återspegla en mer tonad eller kurvigare figur som ser mer ut som du.

• Ladda upp ett digitalt foto av dig själv att ha ditt eget ansikte visas på modellens kropp. Detta är ett valfritt steg, men det kommer att göra modellen ser mer ut som du.

• Skapa ett konto med webbplatsen och spara modellen om du vill använda det i framtiden utan förnyad markering dina funktioner.