mynewspapers.net

Hur man skapar en karta med flera punkter

Hur man skapar en karta med flera punkter


Användning av kartor har förändrats mycket sedan utvecklingen av Internet. Människor hänvisar mer till online-kartor än papperskartor när du planerar en resa på grund av användarvänlighet och snabba svar. Resenärer kan skapa online kartläggning verktyg som Google Maps, kartor med flera punkter eller destinationer. Det är så enkelt som en peka och klicka.

Instruktioner

• Logga in på ditt Google-konto och klicka på "kartor". Välj "Mina kartor". Välj "Skapa ny karta." Zooma till området karta där du vill placera flera punkter.

• Klicka på ikonen blå ballong på det övre vänstra hörnet av kartan. Flytta markören över kartan. Ett "x" visas, om den plats där du kommer att placera ballongen. Klicka på kartan där den ballongen punkt ska placeras. Du kan också söka efter den plats med Google Maps innan du placerar ikonen blå ballong på kartan.

• Lägg till en rubrik och beskrivning till punkt på din karta. Klicka på "OK" för att fortsätta. Klicka på den blå ballongen igen och upprepa processen för att placera ytterligare punkter och beskrivningar på din karta. Spara karta när du är klar.