mynewspapers.net

Hur man skapar en imponerande portfölj för arkitekturen college

Hur man skapar en imponerande portfölj för arkitekturen college


Förbereder sig för att studera arkitektur sätt förbereder en portfölj. Syftet med en portfölj är inte att visa att du har erfarenhet av arkitektonisk design--arkitekturen högskolor eller universitet kommer inte förväntar dig att ha någon erfarenhet i fältet-- utan att ge Intagningarna officerare en allmän känsla av din upplevelse i konst och grafisk design, liksom din övergripande visuella känsla. Att skapa en imponerande portfölj är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att förbättra din ansökan.

Instruktioner

• Hålla en skissbok och uppdatera den regelbundet. Fyll den med skisser, mönster och annat arbete. Intagningarna officerare kan få en känsla för din utveckling från din skissbok, och det visar en äkta del av din skicklighet som är omöjligt att fejka.

• Förvara din bästa skola uppdrag från konst klasser i en portfölj. Göra kopior för din portfölj snarare än att hålla originalen i den. Om du har tredimensionellt arbete, såsom skulpturer eller modeller, fotografera dem och infoga dem i din portfölj.

• Inkluderar arbete från en mängd olika sammanhang. Din portfölj kan omfatta arbete du har gjort från skolan, men du bör också omfatta arbete på din egen tid eller professionella arbete om du har någon. Igen, detta behöver inte vara arkitektur--någon typ av visuell designarbete kommer att vara till hjälp.

• Anordna din portfölj av ämnet eller medellång. Du bör också se till att ditt arbete är tydligt med ditt namn; Intagningarna officerare kommer att visa en hel del portföljer.

• Se till att din portfölj är säkert och att det är hanterbar storlek. Mycket stora portföljer kan visa upp stora format bitar som affischer, men de kommer att vara en olägenhet vid intervjun och vissa institutioner kommer inte att titta på dem.

• Vet din publik. Kontakta institutioner du vill använda och se om de har någon särskild vägledning om din portfölj. Att veta deras specialiteter hjälper dig skräddarsy din portfölj för en specifik applikation.