mynewspapers.net

Hur man skapar en hög vas

Hur man skapar en hög vas


Hög vas blomsterarrangemang accent ett stort område, till exempel en tabell i en farstun eller möte rum. Använd hög vas blomsterarrangemang när du vill vasen att göra ett litet fotavtryck, eller ta upp ett litet utrymme, men vill att blommorna är stora och synliga, till exempel ett buffébord, där blommorna är höga och över mat och dryck. Blomsterarrangemang används i bröllopsmottagningar kan även lång, tunn vaser på middagsborden så att gästerna kan se varandra när du sitter.

Instruktioner

• Skär ½ - till 1-tums av stamceller från botten av varje blomma stem och grönska stam. Placera omedelbart skär ändarna i en behållare med vatten så botten en tredjedel av stjälkarna täcks med vatten. Låta blommor och grönska till hydrat i minst tre timmar.

• Rengör vasen med diskmedel tvål och vatten. Fylla vasen tre fjärdedelar full av rent vatten.

• Placera först grönskan i vasen. Du kan behöva klippa stjälkarna av grönskan att göra grönskan bildar en full, även formen. Det bör också vara tillräckligt grönska i vasen att hålla stjälkar upprätt. Om vasen ska visas från en sida, se grönskan högre i ryggen. Om det är som ska visas för alla sidor, se grönskan högre i mitten och lägre på sidorna.

• Placera de högsta blommorna i vas först. De högsta blommorna bör vara en och halv gånger höjden på vasen. Till exempel om vasen är 12 inches hög, bör de högsta blommorna vara 30 inches tall. Detta är den professionella florist metoden för att göra blomsterarrangemang ser balanserad med vasen.

• Lägg till kortare och mindre blommor tills blomsterarrangemang visas välbalanserad. Folkmassan blommorna eller inte försök att fylla i varje utrymme med blommor. Blommorna ska vara jämnt fördelade.

• Lägg till mer grönska och mindre filler blommor som behövs för att fylla i arrangemanget och ge det en färdig och balanserat utseende.