mynewspapers.net

Hur man skapar en form för ljus

Hur man skapar en form för ljus


Om du vill göra din egen ljus som inte bara Ljuslyktor eller te ljus ljus, behöver du en mögel. Att göra candle formar ger dig friheten att skapa ljus i nästan vilken form. Polymerlera är lätt att arbeta med och billig. Om du följer de rätt förfaranden, kommer du att kunna skapa färgglada nyhet ljus i olika storlekar.

Instruktioner

• Hitta en liten statyett eller ljus i en ovanlig form. Objektet bör inte vara större än 4 inches bred eller lång och har inga stora knölar eller bihang.

• Arbeta polymerlera i händerna för att mjuka upp det. Forma leran i ett block som är ca 1/2 tum större än statyett eller ljus i alla riktningar. Plats block på en bakplåt. Låt leran sitta i en minut att låt den svalna lite.

• Värm ugnen till den temperatur som anges på polymer lera instruktioner. Håll objektet upp och ner. Sakta sänka det rakt ner i blocket; Tryck på sidorna av lera upp mot objektet som du sänker den. Sidorna kommer att slakta ner något.

• Peta ett hål i botten av formen (som skulle vara toppen av ljuset) med en trä spett till ca 1/4 tum (inte hela vägen till botten). Det här är hålet som du kommer att föda veken i när du gör ditt ljus.

• Dra statyett eller ljus långsamt ur leran. Placera lera formen i ugnen. Ställa in en timer för den tid som anges på förpackningen av polymerlera. När timern slocknar, sätta på en ugn handske. Ta en plåt ur ugnen. Vänta minst 30 minuter innan du vidrör lera och 24 timmar innan du gör ljus.