mynewspapers.net

Hur man skapar en Faux stenmurSkapa en faux stenmur kan lägga en dramatisk look till någon av dina rum. Faux stenmurar är ett billigt alternativ till bygga en riktig stenmur i ditt hem. Att välja faux stenmurar kan tillåta dig att skapa stenmur leta utan hyra murare eftersom det inte är arbetsintensiv. Installera en faux stenmur kan ske på så lite som ett par timmar, beroende på omfattningen av väggen du arbetar på. Viss uppmärksamhet på detaljer som behövs för installation. annars, installera faux sten kunde vara lättare än målning eller tillämpa tapet. Flera sorter av faux sten finns på lokala maskinvara eller byggnad leverans butiker.

Instruktioner

• Skär faux sten panelen för att passa in i det övre hörnet av du väggbeklädnad. Panelerna har en design som passar dem till intilliggande paneler som ett pussel. Klipp av flikarna på ena sidan av panelen faux sten med din bandsåg. Tillämpa polyuretan lim på baksidan av panelen i ett sicksack mönster. Placera faux sten panelen tätt in i hörnet av muren. Klicka på dess sidor att se till att den är ordentligt monterad. Borra en skruv i varje hörn av panelen mellan faux stenarna i mönstret av panelen.

• Tillämpa polyuretan lim till nästa pjäs för faux sten panel i ett sicksack mönster. Textilelektroderna det bredvid hörnet bit genom att knacka på panelen i sidan av panelen hörn och sedan borra en skruv i varje hörn av den nya panelen. Upprepa denna process tills du kommer till slutet av du väggbeklädnad. När du når slutet av väggen, Markera kanten på panelen där det inte passar på väggen och skär av det området av panelen med bandsågen. Använd panelen skära precis som du gjorde tidigare. Kom ihåg att borra en skruv i varje hörn av panelen mellan faux stenarna i mönstret.

• Börja på nästa rad i paneler ovanför din första raden. Kompensera denna rad av faux sten paneler av halva en panel för att ge din vägg en sömlös utseende. Ta en ny panel och tillämpa polyuretan lim på baksidan, igen i ett sicksack mönster. Placera i mitten av detta nya blad under första sömmen i raden ovan. Mät och kapa nästa faux sten panel så de passar mot sidan av väggen. Passa panelen sidan väggen mellan väggen och avräkning panel bit, limma det som tidigare paneler och borra en skruv i varje hörn av panelen. Avsluta denna rad av faux sten paneler som du gjorde föregående rad och upprepar det motstående mönstret genom varje rad för att upprätthålla en sömlös utseende, tills väggen är klar.

• Applicera en liten sandskädda av täta ovanpå varje skruv som borrades in i väggen. Kör fingret genom lunden av faux sten att släta täta över skruven. Vänta på att täta torka och sedan måla över det med Bättringsfärg som är samma färg som faux sten. Touch-up paint är vanligtvis tillgänglig från butiken du köpte dina paneler från. När färgen har torkat, är din faux sten vägg klar.