mynewspapers.net

Hur man skapar en enkel Bröllops program & menyn kort

Hur man skapar en enkel Bröllops program & menyn kort


Att göra en enkel Bröllops program och meny kan du fokusera på saker som är viktigare. En organiserad bröllop programmet och menyn Detaljer korrekt händelserna av din ceremoni och mottagning middag. Dessutom, använda många gäster den som en suvenir.

Instruktioner

• Göra en disposition av din bröllopsceremonin och menyn. Ge tillräckligt med tid mellan dina händelser för tar bilder, garderob förändringar och mingel.

• Med hjälp av Microsoft Word, Välj ett teckensnitt och storlek. Skriv konturerna av ditt bröllop program in i det tomma dokumentet. Kör stavningskontrollen för att fånga någon grammatik eller stavning frågor Klicka på "Spara".

• Skriv din meny i nya Microsoft Word-dokument. Kör stavningskontrollen igen för att fånga någon grammatik eller stavning avvikelser Klicka på "Spara".

• Placera en bit av dubbelsidig dekorativa cardstock i skrivaren. Välj "Fil" sedan "öppna" och välj din sparade programmet disposition. På "File" och välj "Print Preview". Förhandsgranska dokumentet för att dubbelkolla eventuella fel eller stavfel.

• Klicka på "Skriv ut" för att skriva ut programmet. Fortsätta att skriva ut ut mängden program tills du nått din summa.

• Slå på cardstock på dess baksida och sätt tillbaka den i skrivaren. Öppna din sparade menyn dokument. Klicka på "Förhandsgranska" för att se till att det finns inga fel och sedan "Skriv ut" för att skriva ut menyn på baksidan av programmen.